Koopmankappers Keune Ambassador.

Koopman Kappers is ‘Keune Ambassador’, maar wat is dat? En waarom heeft Anita daarvoor gekozen?

“De kwaliteit van Keune is natuurlijk prima, maar dat is niet waarom ik ervoor gekozen heb. Ik vind hun MVO-beleid* fantastisch! Ze bieden bijvoorbeeld werkplekken aan mensen met een verstandelijke beperking. Dat is voor mij doorslaggevend; dat past bij onze missie en visie. Daarbij is het een Nederlands familiebedrijf dat nooit is overgenomen door een internationale organisatie. Dat vind ik mooi. ” “Keune kwam met het ambassadeursprogramma op een moment dat ik toe was aan iets nieuws. We zaten in een verandertraject en ik zocht een leverancier die daarbij paste. Niet dat ik ontevreden was over mijn vorige leverancier – integendeel – maar ik wilde de boel opschudden. Een andere koers varen. Het ambassadorship sloot daar heel goed op aan.”

“Niet elke salon mag ‘ambassador’ worden; Keune selecteert alleen salons met een heel eigen identiteit. Je wordt geen ‘Keune-salon’; je blijft juist heel erg jezelf. Je moet natuurlijk wel kwaliteit leveren die voldoet aan hun standaarden. Het kost je ook veel: tijd, vooral. Alle medewerkers gaan op training en ik ook. Je gaat anders naar je bedrijf kijken. Daar was ik echt aan toe.” “Ik wilde altijd al dat mijn salon een belevenis is. Keune helpt ons daarbij; zij faciliteren bijvoorbeeld dat televisiescherm en die grote, verlichte foto. Die maken de belevenis zichtbaarder. Koopman Kappers wordt door Keune naar een ander niveau getild.” * MVO = maatschappelijk verantwoord ondernemen, een belangrijke kernwaarde van Koopman Kappers

Mediceuticals

MEDICEUTICALS is een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor een breed scala aan haar- en hoofdhuidproblemen sinds 1964.

MEDICEUTICALS Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

MEDICEUTICALS producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.