Koopmankappers, al 10 jaar de gezelligste kapsalon van Nijmegen.

Wij zijn een stijlbewuste, professionele kapsalon met een eigen creatieve identiteit in Nijmegen-west. Onze ervaren specialisten zijn van alle markten thuis. We nemen altijd de tijd voor u en luisteren goed naar uw wensen.

Wij werken in de salon op afspraak, maar u kunt ook altijd bij onze salon binnen komen om geholpen te worden. Het stoplicht voor de deur geeft aan, of u gelijk geholpen wordt, of dat er een wachttijd is. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, voor de deur, in de straat aan de overkant of op het plein.

Bij KOOPMAN KAPPERS komt alles samen: een hartelijk ontvangst, deskundig en eerlijk advies, professionaliteit, goede haarverzorging, tijd & aandacht en een geweldig eindresultaat.

Op 6 augustus 2018 opende Koopman Kappers haar geheel vernieuwde kapsalon. 10 jaar geleden verbouwde wij een drogisterij om, naar een kapsalon met 7 knip-stoelen. Nu 10 jaar later, waren wij op zoek naar een nieuwe uitdaging en besloten de salon totaal te vernieuwen. Samen met het team, wat inmiddels ook al 10 jaar samenwerkt, zijn wij tot een prachtig resultaat gekomen. Een zeer stijlvolle salon, met oude gerecyclede materialen, nieuwe materialen en vakmanschap bracht onze salon, tot dit prachtige resultaat.

 • 5 dames behandelstoelen
 • 4 heren/barber knipstoelen
 • 3 welness wasunits
 • Omdat wij onze klanten het beste willen bieden, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, waardoor wij onszelf steeds weer opnieuw laten inspireren en ontwikkelen.

  Ons team

  Ons team gaat regelmatig op cursus/training. Hierdoor blijven ze als haarstylist op de hoogte van alle nieuwe knip-, kleur en opsteektechnieken en veranderingen in ons vakgebied. Door ook vele bekende shows op het gebied van beauty en haar te bezoeken, krijgen zij steeds weer nieuwe inspiratie op het gebied van haarmode.

  Wat U bij ons kunt verwachten: een hartelijk ontvangst, kopje koffie of thee, deskundig en eerlijk advies, professionele behandelingen, goede haarverzorging, tijd & aandacht en een geweldig eindresultaat.

  Ons streven; NIET ALLEEN TEVREDEN, MAAR ENTHOUSIAST

  Wij werken met en zonder afspraak

  Groen, U wordt direct geholpen.
  Oranje, er is een wachttijd, maar kom gerust binnen, dan plannen wij U afspraak.
  Rood, helaas vandaag vol, maar we plannen graag een afspraak voor een ander moment.

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: 9.30 - 17.30 uur
  Woensdag, Donderdag, Vrijdag: 8.30 - 17.30 uur
  Zaterdag: 8.30 - 16.00 uur