Haarwerken, de specialist in Nijmegen

Dun haar, haaruitval, kale plekken of volledig kaal. Tijdelijk of permanent. Wij hebben voor u de oplossing! Er zijn legio oorzaken waardoor kaalheid ontstaat, daarbij denken we aan erfelijkheid, hormonen, Alopecia Areata (pleksgewijs of algehele kaalheid), medicijnen, brandwonden, bestraling, chemotherapie, ect.

Haarwerken na chemo of bestraling

Mocht het zo zijn dat u nu al weet, dat u uw haar gaat verliezen, omdat u behandelt gaat worden met bestraling of chemotherapie, dan adviseren wij u voor het begin van de behandeling contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Wij kunnen dan heel nauwkeurig vastleggen, hoe uw haar nu is (dikte, lengte, kleur model, ect) zodat we bij het haarverlies een haarwerk kunnen leveren, dat nauwkeurig aansluit bij uw eigen haar.

Haaruitval is een hele persoonlijke en gevoelige kwestie. Daarom komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij uw thuis voor een intakegesprek. Voor het opmeten en leveren van uw haarwerk. In uw eigen vertrouwde omgeving. Dit gesprek kan plaatsvinden binnen 5 dagen nadat u contact met ons heeft opgenomen. De haarwerkspecialist neemt uitgebreid tijd voor u en zal een aantal zaken goed met u doornemen, zoals:

 • Wat is de oorzaak van uw haaruitval
 • Wat zijn uw wensen
 • Wat zijn de oplossingen
 • Wat zijn de kosten
 •  

  Vergoeding haarwerken verzekeraar

  De zorgverzekeraar vergoed bijv. in 2020 als basis. € 457,50 voor een haarwerk. Het ligt eraan of u nog een aanvullende verzekering hebt, dan kan de vergoeding ook hoger zijn.

  Onze haarwerken zijn niet standaard en hebben ook geen standaard prijs.

  De haarspecialiste geeft u bij de intake al direct de prijs van het haarwerk door. Wij hebben een grote collectie haarweken, met synthetisch en echt haar.

  De levertijd van een confectie haarwerk is in de regel 2 dagen, voor een maatwerk haarwerk is dit ongeveer 12 weken. Als wij samen met u tot een juiste keuze zijn gekomen, kunnen wij dit haarwerk indien opvoorraad direct aan u ter beschikking stellen. u heeft ook de mogelijkheid het haarwerk te reserveren voor maximaal 6 weken. Tevens geven wij 6 maanden garantie op uw pruik of haarwerk.

  Wij kunnen u na sluitingstijd in onze kapsalon ontvangen. Onze voorkeur gaat echter uit naar een huisbezoek. Zo kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving, met eventueel familie of vrienden rustig een keuze maken. Ook bezoeken wij u eventueel in het ziekenhuis. Als service bieden wij u ook de nazorg aan.

  Heeft u een medische indicatie voor een haarwerk, dan declareren wij deze voor u rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar en betaalt u slechts het restant bedrag.

  Als ANKO Haarwerkspecialisten staan wij voor deskundigheid en professionaliteit. Meer informatie over ANKO haarwerk, vindt u via de volgende links. Geschillencommissie Service en nazorg Gedragscode haarwerken.